Дигитални услуги

Ако имате нужда от дигитална услуга която не намирате в списъка по-долу можете да ме попитате директно. Отговарям на всички запитвания. Дори и на най-странните : )

Услуги

Моите услуги

Консултации
Ако имате нужда от консултация за вашия онлайн проект, независимо дали искате "просто да питате нещо" или ви трябва човек, който да обслужи целия процес по реализиране на идеята до развитие на бизнеса, то може да разчитате на мен и екипът ми.
SEO - оптимизация за Google, Bing, Yandex
Оптимизацията има за цел да ви позиционира на по-предни места в търсещите машини - нещо, което е от изключителна важност за всеки сайт. Колкото сте по-напред в резултатите, толкова повече ще растат приходите ви.
Онлайн репутация (ORM)
Независимо дали става дума за име на фирма, бранд, продукт, публична личност или конепция - от онлайн репутацията зависи далихората ще харесат това, което им предлагате или ще го отхвърлят. Онлайн репутацията може да подобри усехът ви с над 82%.
Обучения
Бързото развитие на дигиталните технологии прави обученията в тази област нещо не просто препоръчително, но задължително. Ако искате да обучите себе си, екипът ви или организирате събитие което искате да присъствам - за мен ще бъде удоволствие.
Бизнес план & Стратегия
Мога да ви помогна с написването на вашия бизнес план и стратегия, с които да спечелите финансиране на бизнес ангели, национални и европейски фондове.
Технологии
Изборът на правилната технология е от решаващо значение за успехът на вашия проект. Знам как да ви спестя време, пари за да стартирате днес, а не след 12 месеца с редица компромиси.
Софтуер

Разработка на софтуерни системи

Можем да ви предложим софтуерни системи автоматизиращи бланките и цялата документация по ISO като адаптираме системата изцяло според вашите нужди.
Софтуер за управление на къщи за гости, хостели, хотели, къмпинги и други обекти за настаняване. Нашата уеббазирана система автоматизира и улеснява всички дейности от които се нуждаете.
Софтуер за помагащ за организацията на фирмената документация, документите по ЗБУТ, пожарна безопасност, трудова медицина и създаването на картотека на всички служители. Системата предлага множество различни опции за справки и отчети.